Foglalás

Foglalási naptár

- szabad (foglalható) időpontok
- már lefoglalt időpontok
 • Foglalási feltételek
  Kizárólag írásban érkezett szállásigény érdeklődéseket áll módunkban elfogadni. Az érdeklődésre árajánlatot e-mailben küldünk, amely a foglaló befizetése után válik teljes érvényű foglalássá. Erről Ön visszaigazoló emailt fog kapni.
  A foglalás garantálásához 30% előleg megfizetése szükséges. Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.

  Az előleget a következő számlaszámra várjuk: OTP Bank Nyrt. 11773425-05867222

  Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.
  Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá.
  A teljes szállásdíj előleggel csökkentett, fennmaradó részét az érkezés napján a helyszínen kell megfizetni.
  Vendégházunkban bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál van, így azokkal a helyszínen lehet fizetni.
 • Lemondási feltételek:
  Foglalását 14 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja, utána fizetendő díj mértéke a foglalás teljes összegének 30 %-a. Így a befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül.  Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti napon vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. 

 • Egyéb
  Ha az érkezők létszámában változás történik, a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.
  Ha a Vendég - a Szállásadónak felróható ok miatt - az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével. Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza. 
  A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.
 • Érkezés, távozás
  A vendégházat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
 • A vendégház értékei
  Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. törölközőt, stb.) a vendégházból kivinni tilos. A vendégház használati tárgyaiban bekövetkezett károkért, a vendégek kártalanítást fizetnek.
 • A vendég értékei
  A vendégház a vendég értékeire nem vállal felelősséget.
 • Károkozás
  Gondatlanságból okozott kárt a vendégház az okozóval megtérítteti.
 • Takarítás
  A szobákat 4 napnál tovább tartózkodó Vendégeinknél a 3. Napon felfrissítjük, és a törülközőket cseréljük. Az ágyneműket 7 nap tartózkodás felett cseréljük.
Fel a lap tetejére!